Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Πεύκο ( Pine essential oil )


Πεύκο ( Pine essential oil )

pineΠεύκο Το αιθέριο έλαιο του πεύκου (pine essential oil), λαμβάνεται με απόσταξη υδρατμών των φύλλων του φυτού Pinus sylvestris της οικογένειας των Πευκοειδών (Pinaceae).

Εξαιρετικό αιθέριο έλαιο, γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες κατά της πνευμονίας. Χρησιμοποιείται κυρίως για την αντισηπτική, αντιρευματική, αναλγητική και αντιβακτηριακή του δράση. Έχει χαλαρωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες και βοηθά σε προβλήματα αϋπνίας. Είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση της βρογχίτιδας, της καταρροής, του κρυολογήματος και των μολύνσεων του αναπνευστικού συστήματος ενώ ταυτόχρονα διεγείρει και αναζωογονεί. Βοηθά στη μάχη κατά της γήρανσης του δέρματος και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις ξηρές επιδερμίδες. Επίσης γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες βοηθά στη χαλάρωση των αισθήσεων.

Το αιθέριο έλαιο πεύκου περιέχει βορνεόλη.

Διαθέτει ένα φρέσκο, καθαρό και ξυλώδες άρωμα και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπέια για την αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων και της σωματικής κούρασης.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...