Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Λεβάντα έξτρα ( Lavender barem essential oil )


Λεβάντα έξτρα ( Lavender barem essential oil )

lavenderΛΕΒΑΝΤΑ
Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας (lavender essential oil), προέρχεται από απόσταξη των ανθών του φυτού Lavandula angustifolia της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae).

Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας είναι πολύ γνωστό για τις εξισορροπητικές  και ηρεμιστικές του ιδιότητες. Εξισορροπεί και ανακουφίζει πόνους από ημικρανία, αρθρίτιδα, ρευματισμούς, ηλιακά εγκαύματα. Χρήσιμο έλαιο κατά της έντασης, του στρες, του πανικού, της υστερίας, της κούρασης και προπαντός κατά της αϋπνίας. Χαμηλώνει ή ισορροπεί την υψηλή πίεση, ενισχύει τη λεμφική αποτοξίνωση και διευκολύνει την πέψη. Θεωρείται αποτελεσματικό ως αντισπασμωδικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβιοτικό, αντιπαρασιτικό. Λόγω των αντισηπτικών και καταπραϋντικών του ιδιοτήτων χρησιμοποιείται και σε ελαφριές μορφές ακμής, δερματίτιδας και ψωρίασης.

Η εμπορική του αξία εξαρτάται από τη σύνθεση του και κυρίως από τα συστατικά οξικός λιναλυλεστέρας (linalyl acetate) και λιναλοόλη (linalool). Ενώ άλλα κύρια συστατικά του είναι το λιμονένιο (limonene), η τερπιν-4-όλη, η α-τερπινόλη, η κινεόλη, το μυρκένιο και το α- και β-πινένιο.

Το αιθέριο έλαιο έχει εντομοαπωθητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι από τα πλέον χρησιμοποιούμενα στη βιομηχανία αρωμάτων, σαπουνιών, καλλυντικών και στην αρωματοθεραπεία.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...