Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αρωματικά φυτά ( Culinary herbs ) > Μαϊντανός φύλλα εξτρα Ουγγαρίας ( Parsley leaves cut extra )


Μαϊντανός φύλλα εξτρα Ουγγαρίας ( Parsley leaves cut extra )

parsley_bush
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ

Ο μαϊντανός ανήκει στην οικογένεια των Σεληνοειδών (Apiaceae) ή Σκιαδοφόρων (Umbelliferae) και στο είδος Petroselinum sativum. Κατάγεται από τη νοτιοανατολική Ευρώπη ενώ στην Ελλάδα αυτοφύεται στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Είναι διετής πόα με λείο, πολύκλαδο βλαστό, που φτάνει τα 40 – 80 εκ. Οι ρίζες του είναι ατρακτοειδείς και τον πρώτο χρόνο οι βλαστοί του είναι ιδιαίτερα τρυφεροί. Ευδοκιμεί σε πεδινές και ημιορεινές περιοχές.
Τα φύλλα του είναι έντονα αρωματικά και προστίθενται σε τρόφιμα τονίζοντας το άρωμα και τη γεύση. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C το κατατάσσει και στα φαρμακευτικά φυτά.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...