Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 


Συσκευάζουμε για εσάς

alt
       
Γνωρίζουμε οτι ένα ζητούμενο της πελατείας μας αποτελεί η συσκευασία των προϊόντων μας που εκτείθενται στο ράφι.
Το εκτειθέμενο προϊόν πρέπει να είναι απαλλαγμένο από κάθε ξένο σώμα, να είναι φρέσκο για να διατηρεί το χρώμα του  αναλλοίωτο και να έχει όμορφη εμφάνιση μέσα στην συσκευασία του για να είναι ελκυστικό.  
 
Γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, η  εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με σύστημα διαχείρησης ποιότητος ISO 22000 και στο ειδικά διαμορφωμένο συσκευαστήριό της συσκευάζει όλα της τα προϊόντα με τους απαιτούμενους κανόνες  υγιεινής για λογαριασμό των πελατών της (ΦΑΣΟΝ-façon).

Με αυτό τον τρόπο η διαδικασία της συσκευασίας γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θέσει το κράτος και αποφεύγεται η αποθήκευση του προϊόντος για πολύ καιρό μέχρις ώτου πωληθεί, γεγονός που αλλάζει την εμφάνισή του, ή ακόμη ευνοεί την ανάπτυξη εντόμων.

Προς τον σκοπό αυτό η εταιρεία μας εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας των προϊόντων της ενώ έχει να προτείνει
διάφορα είδη συσκευασίας, που ικανοποιούν ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη.     

Τα είδη συσκευασίας είναι:
           
Η συσκευασία μπορεί να φέρει το λογότυπο και τα στοιχεία του πελάτη εφ΄όσον αυτό συμφωνηθεί.
         
 Οι κατηγορίες προϊόντων που συσκευάζονται είναι:
 
    • Μπαχαρικά
    • Φαρμακευτικά Φυτά
    • Αρωματικά Φυτά
    • Αιθέρια & Φυτικά Έλαια (10ml, 100ml, 500ml, 1lt)

 


 

 

Εκτύπωση