ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Επεξηγήσεις > Τί είναι μείγματα μπαχαρικών


Τί είναι μείγματα μπαχαρικών

ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ
Για αιώνες τα Αρωματικά φυτά και τα Μπαχαρικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής κουζίνας της κάθε χώρας. Τα μείγματα μπαχαρικών (seasonings) αποτελούνται από Αρωματικά φυτά (culinary herbs) και Μπαχαρικά τα οποία προστίθενται σε τρόφιμα επηρεάζοντας τη γεύση και το άρωμα τους.
Ο κάθε λαός ανάλογα με τις ανάγκες του, (την διαθεσιμότητα, το κλίμα) έχει καθιερώσει το είδος μπαχαρικών που χρησιμοποιεί στην μαγειρική του.
Ο συνδυασμός των μπαχαρικών με τα αρωματικά φυτά πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι αναλογίες αλλά και η επιλογή του κάθε ενός να μην επηρεάζει αρνητικά το τελικό προϊόν στο οποίο θα προστεθεί. Αυτό επιτυγχάνεται με δοκιμές για να προσδιοριστεί το κατάλληλο μείγμα για κάθε περίπτωση.
Η εταιρεία μας προσφέρει στον καταναλωτή έτοιμα και δοκιμασμένα μείγματα μπαχαρικών που ενισχύουν και απογειώνουν την γεύση, το άρωμα ακόμα και την εμφάνιση  των τροφίμων.
Εκτός από τα μείγματα που είναι κατάλληλα για την Ελληνική κουζίνα, προσφέρονται επίσης μείγματα μπαχαρικών (spice mix) κατάλληλα για εξωτικά πιάτα από κάθε χώρα όπως Ινδία, Κίνα, Ταϋλάνδη κλπ.
Τα μείγματά μας είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά και είναι πάντα φρεσκοκομμένα εφ’ όσον παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Υπάρχει δε δυνατότητα παρασκευής μειγμάτων κατόπιν συνεννονήσεως με την πελατεία μας.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...