Μείγμα Τζατζίκι
Το μείγμα για τζατζίκι περιέχει σκόρδο, άνηθο, πιπέρι, είναι δηλαδή αυτό ακριβώς που πρέπει για να προσφέρει πραγματική ευκολία, εφ΄όσον το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να διαλύσει το μείγμα σε στραγγιστό γιαούρτι, και κατόπιν να προσθέσει λάδι, αλάτι ή ξύδι για να ισορροπήσει η γεύση από το τζατζίκι.
Το μείγμα δεν περιέχει κανενός είδους συντηρητικά και είναι κατάλληλο τόσο για την βιομηχανία τροφίμων, όσο και για εστιατόρια ακόμη και για οικιακή χρήση.