ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αλάτια Σπάνια ( Gourmet Salts ) > Ανθός αλατιού Algarve ( Flor de sal Algarve )


Ανθός αλατιού Algarve ( Flor de sal Algarve )

fleurdesel-230
Το fleur de Sel σημαίνει και είναι πραγματικά το άνθος του αλατιού, που συλλεγεται προσεκτικά από το επάνω μέρος του αλατιού, πριν αυτό βυθιστεί και ενσωματωθεί με το υπόλοιπο αλάτι της αλυκής.
Ο Ανθός αλατιού συλλέγεται σε διάφορα μέρη του κόσμου, με τα πιο ονομαστά είδη να προέρχονται από την Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα.
Το αλάτι αυτό διατηρεί ένα ποσοστό υγρασίας διότι δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία. Αυτή η ξεχωριστή υφή του είναι που του δίνει την ιδιαίτερη κρυσταλική του μορφή, την απαλή του γεύση, αλλά βοηθά και στο να διατηρούνται τα χαρακτηριστικά του στοιχεία.
Περιέχει:
 
Sodium Chloride 94.3 - 97.6%
Calcium 0.19 - 0.20%
Magnesium 0.42 - 0.79%
Potassium 0.22 - 0.67%
Iron 8.0 - 11.1 mg/kg
Iodine 0.5 - <3 mg/kg

                                             O Ανθός Αλατιού θεωρείται σπάνιο είδος και ποιοτικά ανώτερο, γι αυτό είναι το αγαπημένο των ανά τον κόσμο σέφ της gourmet κουζίνας.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...