ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Τσαγιόδενδρο ( Tea tree essential oil )


Τσαγιόδενδρο ( Tea tree essential oil )

tea treeΤΣΑΓΙΟΔΕΝΤΡΟ - ΤΕΪΟΔΕΝΤΡΟΥ
Το αιθέριο έλαιο του τεϊόδεντρου (tea tree essential oil), προέρχεται από απόσταξη των φύλλων του Melaleuca alternifolia (ιθαγενές φυτό της Αυστραλίας) της οικογένειας των Μυρτοειδών (Myrtaceae).

Το αιθέριο έλαιο από τσαγιόδεντρο είναι αντισηπτικό, αντιμικροβιακό και στυπτικό. Ιδανικό  ιώσεις, πονοκεφάλους αλλά και δερματικά προβλήματα, ακμή, μυκητιάσεις, τσιμπήματα εντόμων. Εξουδετερώνει την κακοσμία και βοηθάει στην ρύθμιση της λιπαρότητας καθώς επιδρά στους σμηγματογόνους αδένες.

Περιέχει ουσίες γνωστές ως τερπενοειδή (ή τερπένια), για τις οποίες έχει βρεθεί ότι έχουν αντισηπτική και αντιμυκητιασική δράση.

Είναι ένα αιθέριο έλαιο, με χλωμό χρυσαφί χρώμα και άρωμα πικάντικο στυφό, που θυμίζει καμφορά με πολλές εφαρμογές στη αρωματοθεραπεία για καταπολέμηση της ακμής, για τις μυκητιάσεις στα πόδια και τα χέρια. Ακόμη χρησιμοποιείται και σαν φυσικό συντηρητικό στα καλλυντικά.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...