ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Κάρδαμο ( Cardamom essential oil )


Κάρδαμο ( Cardamom essential oil )

cardamom-dried-seeds01ΚΑΡΔΑΜΟ

Το αιθέριο έλαιο κάρδαμο (cardamom essential oil), προέρχεται από το φυτό Elettaria cardamomum της οικογένειας των Κραμβοειδών (Brassicaceae).

Τονώνει τον οργανισμό και έχει αφροδισιακές ιδιότητες, γνωστές από την αρχαιότητα.

Η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C είναι σημαντική για την αποτοξινωτική δράση του οργανισμού. Ακόμα περιέχει διάφορα άλατα, όπως σίδηρο, ασβέστιο και ιώ­διο.

Το αιθέριο έλαιο κάρδαμο χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία ως αρωματικό συστατικό στα σαπούνια, στα καλλυντικά και στα αρώματα.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...