ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Γιασεμί abs ( Jasmine abs essential oil )


Γιασεμί abs ( Jasmine abs essential oil )


jasmine-apΓΙΑΣΕΜΙ
Το αιθέριο έλαιο του γιασεμιού (jasmine essential oil), γνωστό ως ιασμέλαιο προέρχεται από την απόσταξη των ανθέων του θάμνου Jasminum officinale, της οικογένειας των Ελαιοειδών (Oleaceae).

Αναζωογονεί και αποκαθιστά την ενέργεια ενώ επισπεύδει τη γέννηση του παιδιού, ενισχύοντας τις συστολές και ταυτοχρόνως ανακουφίζοντας τον πόνο της εγκύου. Είναι αποτελεσματικό στην κατάθλιψη μετά τον τοκετό και αυξάνει τη ροή του μητρικού γάλακτος.

Είναι ιδιαίτερα αφροδισιακό και βοηθά με τα σεξουαλικά προβλήματα όπως ανικανότητα και  πρόωρη εκσπερμάτωση. Έχει ευεργετική επίδραση στο αναπνευστικό σύστημα, καταπραΰνει τον ενοχλητικό ξερό βήχα και ως αποχρεμπτικό βοηθά στη βραχνάδα και στη λαρυγγίτιδα.

Περιέχει λινολικό οξύ, γερανιόλη, βενζυλικό οξύ, ευγενόλη, τερπινεόλη και λιναλοόλη.

Το άρωμα του είναι μεθυστικό, γλυκό, εξωτικό, λουλουδάτο και χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία σε κρέμες ή λοσιόν για το ξηρό, λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, για να αυξήσει την ελαστικότητά του καθώς και να συμβάλλει στη μείωση των ραγάδων.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...