Άμυλο Πατάτας (potato starch) Το Άμυλο της πατάτας έχει και αυτό την μορφή πολύ λεπτής λευκής σκόνης και είναι βασικό συστατικό της σημερινής διατροφής. Χρησιμοποιείται ευρύτατα σε φυσική όσο και τροποποιημένη μορφή, σαν πηγή υδατανθράκων, πηκτικό, σταθεροποιητής, συνδετικό. Βρισκει εφαρμογές τόσο στην παραγωγή τροφίμων όσο και στην παρασκευή φαρμάκων.
" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...