Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 

Οπως είναι γνωστό οι τιμές τών Μπαχαρικών διαφορφώνονται χρηματιστηριακά με συνεχείς μεταβολές τόσο σέ μειώσεις όσο και σέ αυξήσεις , λὀγω τής υπερπροσφοράς η της ελλειψης επαρκών ποσοτήτων των προϊόντων, γιά διαφόρους λόγους οπως , καιρικές συνθήκες, αλλαγή στρατηγικής τών παραγωγών, ισοτιμίες νομισμάτων, πολιτική αστάθεια στήν χώρας παραγωγής, αλλαγής της καταναλωτικής συμπεριφοράς κ.α.

Λαμβάνοντας υπ' οψιν τήν συνεχή ροή προϊόντων με αγορές και πωλήσεις, η έκδοση μακροχρονίων τιμοκαταλόγων χονδρικής ειναι αδύνατη.


Στήν συνεχή προσπάθειά μας η εταιρεία μας να παραμένει ενας σύγχρονος οργανισμός , ανταγωνιστική στο επίπεδο των τιμών, με αρίστη ποιότητα προϊόντων, και συνεχή παρακαταθήκη των εμπορευμάτων της πρός όφελος των πελατών της και της ευρωστίας τής ίδιας τής επιχείρησης, οι τιμές διαμορφώνονται καθημερινά και κατόπιν επικοινωνίας.