Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Επεξηγήσεις > Τί είναι μείγματα μπαχαρικών


Τί είναι μείγματα μπαχαρικών

ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ
Για αιώνες τα Αρωματικά φυτά και τα Μπαχαρικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής κουζίνας της κάθε χώρας. Τα μείγματα μπαχαρικών (seasonings) αποτελούνται από Αρωματικά φυτά (culinary herbs) και Μπαχαρικά τα οποία προστίθενται σε τρόφιμα επηρεάζοντας τη γεύση και το άρωμα τους.
Ο κάθε λαός ανάλογα με τις ανάγκες του, (την διαθεσιμότητα, το κλίμα) έχει καθιερώσει το είδος μπαχαρικών που χρησιμοποιεί στην μαγειρική του.
Ο συνδυασμός των μπαχαρικών με τα αρωματικά φυτά πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι αναλογίες αλλά και η επιλογή του κάθε ενός να μην επηρεάζει αρνητικά το τελικό προϊόν στο οποίο θα προστεθεί. Αυτό επιτυγχάνεται με δοκιμές για να προσδιοριστεί το κατάλληλο μείγμα για κάθε περίπτωση.
Η εταιρεία μας (ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ) προσφέρει στον καταναλωτή έτοιμα και δοκιμασμένα μείγματα μπαχαρικών που ενισχύουν και απογειώνουν την γεύση, το άρωμα ακόμα και την εμφάνιση  των τροφίμων.
Εκτός από τα μείγματα που είναι κατάλληλα για την Ελληνική κουζίνα, προσφέρονται επίσης μείγματα μπαχαρικών (spice mix) κατάλληλα για εξωτικά πιάτα από κάθε χώρα όπως Ινδία, Κίνα, Ταϋλάνδη κλπ.
Τα μείγματά μας είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά και είναι πάντα φρεσκοκομμένα εφ’ όσον παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Υπάρχει δε δυνατότητα παρασκευής μειγμάτων κατόπιν συνεννονήσεως με την πελατεία μας.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...