Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αλάτια Σπάνια ( Gourmet Salts ) > Αλάτι Kalahari desert χονδρό ( Kalahari Desert salt coarse )


Αλάτι Kalahari desert χονδρό ( Kalahari Desert salt coarse )

ΑΛΑΤΙ ΕΡΗΜΟΥ KALAHARI
Είναι ένα σπάνιο εξαιρετικό θαλασσινό αλάτι, που προέρχεται από μια υπόγεια λίμνη θαλασσινού άλατος 300 εκατομμυρίων ετών, στην έρημο Καλαχάρι της Νοτίου Αφρικής.

Αποτελεί ένα προϊόν απαλλαγμένο 100% από κάθε είδους μόλυνση καθώς είναι απόλυτα αγνό, καθαρό, φυσικό θαλασσινό αλάτι χωρίς επιπλέον πρόσθετα και βελτιωτικά.

Το σώμα μας χρειάζεται μια καθημερινή λήψη καθαρού και φυσικού αλατιού καθώς και νερό για να χτίσει τα κύτταρα μας και να διατηρηθεί ένα υγιές σώμα. Το συγκεκριμένο αλάτι λόγω της λεπτής υφής του απορροφάται εύκολα από το σώμα μας.

Το χρώμα του είναι λευκό και περιέχει πολλά ιχνοστοιχεία και μέταλλα ενώ διαθέτει μια υπέροχη, γεμάτη και πλούσια γεύση.

Διατίθεται σε χονδρή και ψιλή κοκκομετρία, για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...