Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φρούτα αποξηραμένα ( Dried fruit ) > Μάνγκο ( Mango cubes )


Μάνγκο ( Mango cubes )

diced-mango_2ΜΑΝΓΚΟ

Το Μάνγκο (mango) ανήκει στην οικογένεια Ανακαρδιοειδών (Anacardiaceae) και το εμπορικό βοτανικό του όνομα είναι Magnifera indica. Κατάγεται από τις τροπικές περιοχές της Ασίας και συγκεκριμένα της Ινδίας.

Αποτελεί σύμβολο αγάπης καθώς τα φύλλα χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε ασιατικούς γάμους προκειμένου να ενισχύσουν τη γονιμότητα του ζευγαριού.

Το μάνγκο είναι δένδρο αειθαλές μεγάλου μεγέθους. Τα φύλλα του είναι βαθυπράσινα και δερματώδη, ενώ τα άνθη μικρά και κιτρινωπά. Οι καρποί του είναι σφαιρικοί με μαλακή και κίτρινη ή πορτοκαλί σάρκα. Στο εσωτερικό φέρουν κουκούτσι άλλες ποικιλίες μεγάλο και άλλες μικρότερο.

Συνιστούν πολύ καλή πηγή βιταμίνης Α και C, συνεπώς έχουν αντιοξειδωτική δράση. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο σχηματισμό γλυκογόνου αλλά και στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ η βιταμίνη Α έχει σημαντική συμβολή στην αύξηση των οστών και την διατήρηση της όρασης. Περιέχει πολλές φυτικές ίνες και είναι χαμηλό σε λιπαρά και νάτριο.

 Επιπλέον τα μάνγκο είναι πλούσια σε ένα ένζυμο που έχει καταπραϋντική δράση για το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. Βελτιώνουν την όραση, φαίνεται να ισορροπούν τα επίπεδα ινσουλίνης και βελτιώουνι τη μνήμη λόγω του γλουταμινικού οξέος.

 Τρώγονται φρέσκα είτε αποξηραμένα, ενώ συνδυάζονται και με ποικιλία θαλασσινών. Η επιλογή του ως επιδόρπιο δίνει ένα τόνο ευχαρίστησης λόγο του αρώματος και της ιδιαίτερης γεύσης του.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...