Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Μείγματα μπαχαρικών αλλαν/ποιίας(Spice seasonings) > Αλάτι αρωματικό με βότανα ( Salt with herbs seasoning )


Αλάτι αρωματικό με βότανα ( Salt with herbs seasoning )

Αλάτι αρωματικό
Ψιλό  αλάτι σε συνδυασμό με φρεσκοτριμμένα ευωδιαστά αποξηραμένα αρωματικά φυτά της Μεσογείου όπως δενδρολίβανο, θυμάρι, βασιλικό. Το μίγμα αυτό του αρωματικού αλατιού δίνει ξεχωριστή γεύση όταν το βάζουμε στην σαλάτα, όταν βράζουμε το νερό στα ζυμαρικά στα αυγά, στο ψάρι, στις πατάτες ή όπου αλλού θέλουμε εμπλουτίσουμε ευχάριστα την γεύση του αλατιού.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...