Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Μείγματα μπαχαρικών αλλαν/ποιίας(Spice seasonings) > Μείγμα μπαχαρικών για Ομελέτα ( Spicy omelette spice seasoning )


Μείγμα μπαχαρικών για Ομελέτα ( Spicy omelette spice seasoning )

Μείγμα για ομελέττα

  Η ομελέττα αποτελεί ένα πιάτο που είναι  θρεπτικό, παρασκευάζεται εύκολα, γι αυτό και θα το βρούμε με διαφορετικές εκδοχές στα πιάτα κάθε κουζίνας. Στην Ελλάδα η ομελέττα περιέχει αυγά με τυρί συνήθως, στην Ισπανία η ομελέτα έχει αυγά πράσσα , πιπεριές, τυρί, αγκυνάρες, σκόρδο κ.ά.
  Το μείγμα μπαχαρικών για ομελέττα με το υπέροχο άρωμά του από τον μάραθο, το μπαχάρι, ρίγανη, σκόρδο, μαντζουράνα, πιπέρι, έχει συσταθεί ειδικά για να απογειώσει την γεύση κάθε είδους ομελέττας. Τα φρεσκοκομμένα μπαχαρικά, στην κατάλληλη κάθε φορά δοσολογία, δίνουν άρωμα κα γεύση αξεπέραστη.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...