Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Μείγματα μπαχαρικών αλλαν/ποιίας(Spice seasonings) > Μείγμα μπαχαρικών για Μπουρδέτο Κερκυραϊκό ( Corfu bourdeto spice seasoning )


Μείγμα μπαχαρικών για Μπουρδέτο Κερκυραϊκό ( Corfu bourdeto spice seasoning )

Το μπουρδέτο ή μπουργέτο είναι ένα φημισμένο πικάντικο θαλασσινό πιάτο από την Κέρκυρα για ψάρια (κυρίως σκορπίνα αλλά και γαλέο, χέλι κλπ) και θαλασσινά όπως το χταπόδι. Η καυτερή του σάλτσα συνδυάζεται επίσης υπέροχα με τα μακαρόνια και το ρύζι με το οποίο παραδοσιακά γαρνίρεται. Το μίγμα αποτελείται με τα παραδοσιακά υλικά της κερκυραίικης συνταγής – το μόνο που προστίθεται είναι το λάδι και η ντομάτα για να παρασκευασθεί η γνωστή σάλτσα. Περιέχει δάφνη,κρεμμύδι, μπούκοβο, πιπέρι, σουμάκι.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...