Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Χαμομηλέλαιο ( Chamomile carrier oil )


Χαμομηλέλαιο ( Chamomile carrier oil )

chamomile-flowersΧΑΜΟΜΗΛΕΛΑΙΟ

Το Χαμομηλέλαιο (chamomile carrier oil) ή Χαμομηλόλαδο εξάγεται από τα άνθη του φυτού Μatricaria chamomilla της οικογένειας των Αστεροειδών (Asteriaceae).

Οι αντιφλογιστικές, αντιαλλεργικές και αντισηπτικές του ιδιότητες οφείλονται στο αζουλένιο, στο σαλικυλικό οξύ, στη δισαβολόλη και σε βιταμίνες της ομάδας Β, ενώ η βιοτίνη και η γλυκόζη, συμμετέχουν στην καταπραϋντική του δύναμη.

Το λάδι του χαμομηλιού είναι πολύ καλό αντισηπτικό, αναλγητικό, καταπραϋντικό και ηρεμιστικό. Προστίθεται σε αλοιφές εξίσου αποτελεσματικές με την υδροκορτιζόνη στη μείωση του κνησμού και της φλεγμονής που σχετίζονται με το έκζεμα. Μπορεί ακόμα να ανακουφίσει από τους μυϊκούς πόνους των ρευματισμών.

Η παρουσία του ως αντιφλογιστικού στα αντηλιακά είναι απαραίτητη ενώ χρησιμοποιείται και σε σαμπουάν για το ξάνθεμα των ανοιχτόχρωμων μαλλιών.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...