Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Φουντουκέλαιο ( Hazelnut carrier oil )


Φουντουκέλαιο ( Hazelnut carrier oil )

haselnut_gr_99ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑΙΟ

Το Φουντουκέλαιο (Hazelnut carrier oil) παράγεται από το φουντούκι (Corylus Avellana) της οικογένειας των Σημυδοειδών (Butulaceae) μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του.

Εμφανίζει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α, Β, D και Ε και ιχνοστοιχείων ενώ περιέχει σημαντικά επίπεδα λινολεϊκού και ελαϊκού οξέος.

Το λάδι του φουντουκιού είναι ένα από τα λιγότερο λιπαρά λάδια με λεπτή υφή που διαπερνά εύκολα την επιδερμίδα. Είναι γνωστό για τα ευεργετικά του αποτελέσματα στα μεικτά και λιπαρά δέρματα λόγω της τόνωσης που προσφέρει στο κυκλοφοριακό. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής και προσφέρει σημαντική βοήθεια στη σύσφιξη και απαλότητα της επιδερμίδας.

Θεωρείται ιδανικό για μασάζ προσώπου και σώματος και χρησιμοποιείται σε ενυδατικές, συσφικτικές κρέμες προσώπου και σε σαπούνια αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του δέρματος.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...