Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Τζοτζόμπα ( Jojoba carrier oil )


Τζοτζόμπα ( Jojoba carrier oil )

jojobaΤΖΟΤΖΟΜΠΑ

 

Το λάδι (jojoba carrier oil) αυτό παραλαμβάνεται με ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του τροπικού φυτού Χοχόμπα με επιστημονική ονομασία Simmondsia chinesis (οικογένεια Simmondsiaceae).

Το λάδι είναι ένα υποκίτρινο, άοσμο με καλή ρευστότητα υγρό. Περιέχει γαδολενικό, ελαϊκό και παλμιτικό οξύ, βιταμίνη Α και Ε, πρωτεΐνες και μέταλλα.

Έχει πλήθος εφαρμογών στη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων. Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες ενώ συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης.

Απομακρύνει το σμήγμα καθώς διαθέτει συστατικά, που μιμούνται το φυσικό κολλαγόνο καταπολεμώντας την ακμή. Διαθέτει ακόμα φυσικό δείκτη προστασίας της ηλιακής ακτινοβολίας για τη φροντίδα των μαλλιών.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...