Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Σιτέλαιο ( Wheat germ carrier oil )


Σιτέλαιο ( Wheat germ carrier oil )

wheat_01ΣΙΤΕΛΑΙΟ

Το Σιτέλαιο (wheat germ carrier oil) παραλαμβάνεται από το σπέρμα του πυρήνα του σιταριού (Triticum vulgare) φυτό της οικογένειας των Ποοειδών (Pooideae), με τη μέθοδο της πίεσης ή της εκχύλισης.

 

Είναι λεπτό χρυσοκίτρινο υγρό με ιδιαίτερη ισχυρή μυρωδιά. Περιέχει πολλά ελεύθερα λιπαρά οξέα, τοκοφερόλες, ένζυμα, λεκιθίνη, καροτίνη, βιταμίνες της ομάδας Β και βιταμίνη D και Ε.

 

Είναι γνωστό λάδι βάσης, που βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας, προλαμβάνει τη ξηρότητα ενώ λειτουργεί ταυτόχρονα σαν φυσικό αντιοξειδωτικό.

 

Προστίθεται σε κρέμες προσώπου και λοσιόν για τις προστατευτικές και ενυδατικές ιδιότητες του. Ακόμα τρέφει και τις τρίχες των μαλλιών και συγκρατεί την υγρασία χαρίζοντας όγκο.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...