Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Ροδακινέλαιο ( Peach kernel carrier oil )


Ροδακινέλαιο ( Peach kernel carrier oil )

peach-kernel-oilΡΟΔΑΚΙΝΕΛΑΙΟ

Το ροδάκινο (peach) είναι ο καρπός της Ροδακινιάς (Prunus persica), που ανήκει στην οικογένεια των Ροδοειδών (Rosaceae).

Το Ροδακινέλαιο (peach kernel carrier oil) εξάγεται από τους πυρήνες (32 – 45 % λάδι) των ροδάκινων δια πιέσεως και στη συνέχεια εξευγενίζεται. Έχει φωτεινό κίτρινο χρώμα και ελαφρά γλυκιά γεύση.

Περιέχει βιταμίνες Α, Β και Ε, μεταλλικά άλατα και λιπαρά οξέα κυρίως ολεϊκό οξύ. Η βιταμίνη Ε, που περιέχει έχει έντονα αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις βλαβερές τοξίνες.

Το Ροδακινέλαιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια βάσης στην αρωματοθεραπεία και χρησιμοποιείται στην παραγωγή καλλυντικών και σε διάφορες φαρμακοτεχνικές παρασκευές.

Απορροφάται εύκολα από το δέρμα και έχει έντονα ενυδατική δράση. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ αποτρέπει την αφυδάτωση. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα έναντι των ρυτίδων βοηθώντας την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα της και βοηθάει κατά των εκζεμάτων και των ευρυαγγείων.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...