Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Νυχτολούλουδο (Evening primerose carrier oil )


Νυχτολούλουδο (Evening primerose carrier oil )

eveningprimroseΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

Το λάδι του νυχτολούλουδου (evening primerose carrier oil) λαμβάνεται με ψυχρή συμπίεση από τους σπόρους του φυτού Οινοθήρα (Oenothera Biennis, οικογένεια: Ongraceae).

Είναι αρκετά λεπτό σε συνοχή, κίτρινου χρώματος και αφήνει μια ελαφρώς λιπαρή αίσθηση. Περιέχει λινολενικό και λινελαϊκό οξύ, βιταμίνες Α και Ε.

Το έλαιο χρησιμοποιείται για την παραγωγή φαρμάκων και καλλυντικών. Για εξωτερική χρήση ενδείκνυται για έκζεμα, ψωρίαση, προ-εμμηνορροϊκο σύνδρομο, ρευματοειδή αρθρίτιδα καθώς και μείωση του βάρους.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...