Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Μακαντάμια ( Macadamia nut carrier oil )


Μακαντάμια ( Macadamia nut carrier oil )

macadamia_integrifoliaΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ

Το λάδι Μακαντάμια (macadamia nut carrier oil) προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Macadamia Ternifolia, που ανήκει στην οικογένεια Protaceae, ιθαγενές της Αυστραλίας.

Έχει ενυδατικές ιδιότητες και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, λόγω της ομοιότητας του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος. Διαθέτει φυσικό δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ ανακουφίζει και επουλώνει τα εγκαύματα που προκαλούνται από την ηλιοθεραπεία.

Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε Ω-7 το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2,B3, C και Ε, σε σίδηρο, μαγνήσιο και πρωτεΐνες.

Το λάδι Μακαντάμια είναι ιδιαίτερα μαλακτικό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και γι’ αυτό είναι ιδανικό για τη φροντίδα των ώριμων και ξηρών δερμάτων, καθώς και την αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...