Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Λινέλαιο ( Lin seed carrier oil )


Λινέλαιο ( Lin seed carrier oil )

flax_seedsΛΙΝΕΛΑΙΟ

Το λινέλαιο (lin seed carrier oil) προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Linum usitatissimum της οικογένειας Λινιδών (Linaceae).

Το λινέλαιο ψυχρής έκθλιψης είναι εδώδιμο ενώ το λινέλαιο θερμής έκθλιψης χρησιμοποιείται μόνο ως διαλύτης και σταθεροποιητής βαφών στη ζωγραφική και στην επιπλοποιία. Το πρώτο οξειδώνεται πολύ εύκολα στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ένα ελαφρύ έλαιο με απαλή και ευχάριστη γεύση, που θυμίζει τη γεύση των ξηρών καρπών.

Το λινέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες B1, B2, C, E, καροτίνη, φυτικές ίνες, και  πρωτεΐνες. Επίσης περιέχει μέταλλα όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, φυλλικό οξύ, σίδηρο, ψευδάργυρο, φώσφορο και λιγνίνη. Έρευνες αναφέρουν την αντιμικροβιακή, αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας λιπαρών οξέων Ω-3 και Ω-6. Αυτά τα λιπαρά οξέα μειώνουν το κίνδυνο δημιουργίας καρκίνων καθώς και μεταστάσεων.

Το λινέλαιο χρησιμοποιείται καταπραϋντικά σε εκζέματα του δέρματος και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αυξάνει το μεταβολισμό, προκαλεί θερμογένεση και μειώνει τα σάκχαρα και τα τριγλυκερίδια.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...