Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Καρυδέλαιο ( Walnut carrier oil )


Καρυδέλαιο ( Walnut carrier oil )

walnuts_by_rustedstringsΚΑΡΥΔΕΛΑΙΟ

Το καρυδέλαιο (walnut carrier oil) προέρχεται δια πιέσεως του καρπού του καρυδιού Juglans regia της οικογένειας των Καρυοειδών (Juglandaceae).

Έχει ελαφρά κίτρινο χρώμα που ορισμένες φορές φτάνει να γίνεται έντονα σκούρο και το άρωμα του είναι ευχάριστο. Περιέχει λινελαϊκό, ελαϊκό οξύ, ταννίνες και φλαβονοειδή. Είναι πλούσιο σε μαγγάνιο αλλά και σε μελατονίνη (ρυθμιστική ορμόνη). Είναι βρώσιμο, χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία καθώς και στην παραγωγή μαλακών σαπουνιών.

Η μαγειρική χρήση του λαδιού αυτού είναι μία μόνο από τις χρήσεις του. Χρησιμοποιείται όμως ευρύτατα για μασάζ σε συνδυασμό με άλλα αρωματικά έλαια, επειδή απορροφάται γρήγορα τονώνοντας το δέρμα αφήνοντας μια αίσθηση αναζωογόνησης.

 

Είναι αποτελεσματικό στη πρόληψη και μείωση των ρυτίδων ενώ έχει αποτελεσματική δράση και σε άλλες δερματικές παθήσεις. Εμφανίζει αντιοξειδωτικές δράσεις λόγω των ακόρεστων λιπαρών οξέων, που περιέχουν.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...