Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Καρύδας έλαιο( Coconut carrier oil )


Καρύδας έλαιο( Coconut carrier oil )

cocos_1ΚΑΡΥΔΑ

Η καρύδα (coconut) ανήκει στην οικογένεια των Φοινικοειδών (Aracacea) και στο είδος Cocus nucifera. Το λάδι καρύδας εξάγεται από τον πυρήνα ή τη σάρκα της ώριμης καρύδας που αποτελείται από νερό και λάδι.

Οι δραστικές ουσίες που περιέχει είναι τα λιπίδια (τριγλυκερίδια), το λαουρικό οξύ και το μυριστικό οξύ. Περιέχει όμως και βιταμίνη Ε, γλυκερίνη και αντιοξειδωτικές ουσίες, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.

Το λάδι καρύδας είναι εδώδιμο και χρησιμοποιείται στο τηγάνισμα. Υδρογονωμένο ή μερικώς υδρογονωμένο λάδι καρύδας χρησιμοποιείται συχνά σε κρέμες και σε σνακ, όπως το ποπ κορν.

Ενυδατώνει το δέρμα κυρίως σε συνδυασμό με άλλα λάδια και βοηθάει στην αποφυγή της απώλειας πρωτεΐνης κατά το χτένισμα των μαλλιών. Το λάδι είναι μαλακτικό και καταπραϋντικό αλλά δεν έχει την ιδιότητα να φιλτράρει την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Χρησιμοποιείται ως πηκτικό σε κρέμες και στην παραγωγή άλλων προϊόντων Κοσμετολογίας.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...