ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Καροτέλαιο ( Carrot carrier oil )


Καροτέλαιο ( Carrot carrier oil )

carrots_of_many_colorsΚΑΡΟΤΕΛΑΙΟ

Το καρότο ανήκει στην οικογένεια των Σελινοειδών (Apiaceae) και στο είδος Daucus carota. Το καροτέλαιο προέρχεται από την επεξεργασία ολόκληρου του καρπού και όχι από τους σπόρους του όπως το αιθέριο έλαιο.

Το έλαιο του καρότου είναι πολύ ευεργετικό για τα μαλλιά και το δέρμα. Προάγει την ανάπλαση του δέρματος και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης. Χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και απαλότητα. Επίσης βοηθάει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων και επανορθώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και γίνονται πιο λεία και απαλά.

Είναι πλούσιο σε προβιταμίνη Α, που βοηθάει στη παραγωγή νέων κυττάρων, βιταμίνη Β, φολικό οξύ, καροτίνη, πηκτίνη, σίδηρο, ασβέστιο και φώσφορο. Η πιο σημαντική του δράση είναι το γρήγορο και βαθύ μαύρισμα του δέρματος ενώ προστατεύει τα δέρματα που πάσχουν από λεύκη.

Χρησιμοποιείται σε αναρίθμητα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, σε ενυδατικές και αντιρυτιδικές κρέμες καθώς και σε σαπούνια.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...