Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Καλέντουλα ( Calendula carrier oil )


Καλέντουλα ( Calendula carrier oil )

calendula-petalsΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

Το φυτικό έλαιο της καλεντούλας παράγεται από τα άνθη του φυτού με επιστημονική ονομασία Callendula officinalis, που ανήκει στην οικογένεια των Σύνθετων (Compositae).

Είναι πλούσιο σε καροτενοειδή και φλαβονοειδή, ουσίες με ευεργετική δράση για την προστασία της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και ερεθισμούς, ενώ προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, και αποτελεί φυσικό δείκτη προστασίας. Ακόμα ρυθμίζει την υγρασία της επιδερμίδας και χρησιμοποιείται στην ομοιοπαθητική.

Λόγω των φλαβονοειδών και σαπωνίνων, που περιέχει θεωρείται ότι έχει στυπτική, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και δροσιστική δράση. Είναι ιδανικό για μασάζ καταπολέμησης φλεβίτιδας και κιρσών.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...