Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Δαφνέλαιο ( Laurel berries carrier oil )


Δαφνέλαιο ( Laurel berries carrier oil )

bay_leaf_pair443ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ

Η δάφνη (Laurus nobilis) είναι αρωματικό φυτό, που ανήκει στην οικογένεια των Δαφνοειδών (Lauraceae).
Το δαφνέλαιο παράγεται με εκχύλιση των φύλλων της δάφνης σε ελαιόλαδο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε όπως και σε λιπαρά οξέα.
Προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας, τρέφοντας και δυναμώνοντάς το. Έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, πράγμα που το καθιστά πρώτο συστατικό σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Αντιμετωπίζει εμφανώς την τριχόπτωση και προσφέρει μαλλιά γεμάτα υγεία.
Το δαφνέλαιο, χρησιμοποιείται παραδοσιακά σαν ανακουφιστικό των κουρασμένων μυών και των ταλαιπωρημένων αρθρώσεων. Στην αρωματοθεραπεία έχει ευεργετικές ιδιότητες.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...