Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Γκρεϊπφρούτ (Grapefruit seed carrier oil )


Γκρεϊπφρούτ (Grapefruit seed carrier oil )

ΓΚΡΕΪΠ ΦΡΟΥΤ
citrus_paradisi_grapefruit_pink_white_bg

Το Γκρεϊπφρούτ (Grapefruit), είναι οπωροφόρο δέντρο της οικογένειας των Ρυτοειδών (Rutaceae) και ανήκει στο είδος Citrus paradisi.
Μέχρι τον 19ο αιώνα, το γρέιπ φρουτ είχε μόνο διακοσμητικό ρόλο. Τώρα χρησιμοποιείται στη κοσμετολογία χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του. Το φυτικό έλαιο παραλαμβάνεται με εκχύλιση από του σπόρους, οι οποίοι αποξηραίνονται, θρυμματίζονται και αναμειγνύονται με αποσταγμένο νερό και φυτική γλυκερίνη. Πρόκειται για μία διάφανη παχύρρευστη ουσία με έντονη πικρή γεύση.
Το εκχύλισμα έχει ισχυρή βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, μικροβιοκτόνο και παρασιτοκτόνο δράση. Ο χυμός αυτός βοηθάει στη καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνει τη χοληστερίνη και συμβάλει στην καταπολέμηση του καρκίνου.
Χρησιμοποιείται σε σκευάσματα οδοντιατρικής χρήσης καθώς συμβάλει στη καταπολέμηση της ουλίτιδας.
Αποτελείται από κιτρικό οξύ, και απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Συνδέεται ακόμα με την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και δρα κατά της ακμής. Πολλά λάδια σώματος με γκρέιπ φρουτ αποβάλλουν τις τοξίνες του σώματος.

Σημείωση: Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...