Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Βερυκοκκουκουτσέλαιο ( Apricot kernel carrier oil )


Βερυκοκκουκουτσέλαιο ( Apricot kernel carrier oil )

apricot_kΒερυκοκκουκουτσέλαιο Το λάδι αυτό εξάγεται με ψυχρή πίεση από τον καρπό και το κουκούτσι του Βερύκοκκου (Apricot). H επιστημονική ονομασία του είναι Prunus armenica της οικογένειας των Ροδιδών (Rosaceae) και κατάγεται από την Αρμενία και τη Μογγολία.

Το φρούτο είναι σαρκώδες με αυλακωτή κοιλιακή ράχη. Ο πυρήνας του είναι ξυλώδης και περιέχει σπόρο με πικρή γεύση.

Το έλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, γ – λινολεϊκό και ολεϊκό οξύ και σε βιταμίνες Α και Ε.

Έχει αναζωογονητικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για το γλυκό του άρωμα στην Αρωματοθεραπεία και την παρασκευή Καλλυντικών. Ακόμα έχει μαλακτικές ιδιότητες και μειώνει της ραγάδες του δέρματος. Ήταν το νέκταρ των «Ολύμπιων θεών» και συνδέεται με την καταπολέμηση του καρκίνου και της γήρανσης.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...