Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Βαλσαμέλαιο ( St. John's wort carrier oil )


Βαλσαμέλαιο ( St. John's wort carrier oil )

hypericum_perforatum04ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ

Το Βαλσαμέλαιο (Αγγλικά: St. Johns wort oil, Γερμανικά: Johanniskrant oel), προέρχεται από το φυτό Hyperium perforatum, που ανήκει στην οικογένεια Υπερικίδων (Hypericaceae).

Το βαλσαμέλαιο προκύπτει από την εκχύλιση των ανθών. Αποτελείται από τανίνες, φλαβονόλες, υπερκινίνη (αντισηπτική δράση) και περιέχει ποσότητες βιταμίνης Α, Β1, Β2, Β6 και διάφορα ιχνοστοιχεία. Είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα, λεκιθίνη και ζωτικές ουσίες.

Το φυτικό αυτό έλαιο ανακουφίζει από φλεγμονές και επουλώνει πληγές. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή κρεμών, που καταπολεμούν διάφορες δερματοπάθειες αλλά λειτουργεί κατευναστικά και μυοχαλαρωτικά.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...