Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Αχιλλέα ( Common yarrow carrier oil )


Αχιλλέα ( Common yarrow carrier oil )

yarrowΑΧΙΛΛΕΑ

Το λάδι της Αχίλλεας, προέρχεται από το φυτό Achilleo nillefolium, που ανήκει στην οικογένεια των Αστεροειδών (Astaraceae).

Το έλαιο του αποτελείται από πινένια, αζουλένη, κινεόλη και βορνεόλη. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και εμφανίζει αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το λάδι της Αχιλλέας είναι ένα από τα καλύτερα επουλωτικά έλαια. Προάγει τη λείανση των ούλων και βοηθά στην αντιμετώπιση ραγάδων του δέρματος. Συμβάλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και λειτουργεί ως αντιφλογιστικό. Προλαμβάνει μελανές κηλίδες και χρησιμοποιείται σε τσιμπήματα εντόμων.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...