Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Αρνικα ( Arnica carrier oil )


Αρνικα ( Arnica carrier oil )

arnica_montana_180605ΑΡΝΙΚΑ

Το έλαιο (arnica carrier oil) αυτό παράγεται από ένα είδος μαργαρίτας Arnica montana, που κατάγεται από την κεντρική Ευρώπη. Ανήκει στην οικογένεια των Αστεροειδών (Astaraceae) και ευδοκιμεί σε απόκρημνες περιοχές και υγρά εδάφη.

Από χημικής άποψης περιέχει τανίνες, καροτενοειδή, βιταμίνη C, φλαβονοειδή και άλλα δραστικά συστατικά με αντιφλεγμονώδη και ισχυρά παυσίπονη δράση    

Το λάδι της άρνικας ενεργοποιεί τους θεραπευτικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αντισυπτικές ικανότητες. Ανακουφίζει από διαστρέμματα, εξαρθρώσεις και πόνους μυών.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...