Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Αραχιδέλαιο ( Peanut carrier oil )


Αραχιδέλαιο ( Peanut carrier oil )

peanut_9417ΑΡΑΧΙΔΕΛΑΙΟ

Το Αραχιδέλαιο (Groundnut Oil ή Peanut Oil) λαμβάνεται με έκθλιψη των σπόρων της Αραχίδος (Arahis Hypogaea), που ανήκει στην οικογένεια των Κυαμοειδών (Fabaceae).

Περιέχει χρήσιμες ποσότητες Βιταμίνης Ε και υψηλή περιεκτικότητα παλμιτικού, ελαϊκού και λινελαϊκού οξέος. Είναι πυκνό στην υφή και αφήνει μία λιπαρή αίσθηση στο δέρμα. Έχει ελαφρύ άρωμα καρυδιού, που το έχει φέρει στον κατάλογο των δημοφιλών φυτικών ελαίων.

Χρησιμοποιείται στην παραγωγή καλλυντικών λόγω των μαλακτικών ιδιοτήτων σε πολύ ζεστά δέρματα. Προστατεύει το δέρμα και επουλώνει τα στίγματα της ακμής. Είναι πολύ γνωστό έλαιο βάσης κατάλληλο για κρέμες μετά την ηλιοθεραπεία. Το αραχιδέλαιο χρησιμοποιείται στη Φαρμακευτική αλλά και στη μαγειρική.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...