Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Αλόη ( Aloe carrier oil )


Αλόη ( Aloe carrier oil )

aloe_vera_flower_insetΑΛΟΗ

Το λάδι της Αλόης (Aloe vera, οικογένεια: Xanthorrhoeaceae) παράγεται με την κοπή των φρέσκων φύλλων του φυτού, που μουσκεύονται σε ένα έλαιο και στη συνέχεια σουρώνονται.

Το ζελατινώδες αυτό υγρό περιέχει ένζυμα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα, που βοηθούν όλες τις λειτουργίες του δέρματος και ενεργοποιούν την αυτοθεραπευτική δύναμη του. 

Βοηθάει στη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας στο δέρμα και δραστηριοποιείται η κυκλοφορία του αίματος ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα.  Είναι σημαντικό στη θεραπεία εγκαυμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία και υποστηρίζει τις θετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

Χρησιμοποιείται σαν βάση για κρέμες προσώπου, που βοηθούν το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Είναι βαθιά ενυδατικό και απορροφάται εύκολα. Η υδατική της ικανότητα επουλώνει γρήγορα το κατεστραμμένο δέρμα και διαθέτει ακόμα αντισηπτική δράση σε μικρά κοψίματα (γρήγορη επούλωση).

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...