Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Αβοκάντο ( Avocado carrier oil )


Αβοκάντο ( Avocado carrier oil )

avocado_with_cross_section_editΑΒΟΚΑΝΤΟ

Το αβοκάντο (avocado), ανήκει στην οικογένεια των Δαφνοειδών (Lauraceae) και στο είδος Persea americana.

Το έλαιο του (avocado carrier oil) προέρχεται από τη σάρκα του φρούτου και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως φορέας διάλυσης αιθέριων ελαίων αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ. Είναι βασικό συστατικό στην παραγωγή σαπουνιών και λειτουργεί ακόμα σαν φίλτρο της ηλιακής ακτινοβολίας και βοηθάει σε εκζέματα ψωρίασης.

Το φρούτο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, κάλιο, βιταμίνη Α και Ε, φυλλικό οξύ και λουτεϊνη. Το έλαιο αποτελείται από τριγλυκερίδια των λιπαρών οξέων ελαϊκού, λινελαϊκού, παλμιτικού και παλμιτοελαϊκού οξέος (αντιοξειδωτικοί παράγοντες).

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...