Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Φυτικά έλαια ( Carrier - edible- oils ) > Αργκάν ( Argan oil )


Αργκάν ( Argan oil )

arganier_essaouiraΑΡΓΚΑΝ

Παράγεται από τον πυρήνα του φυτού Argania spinosa, που ανήκει στην οικογένεια των Σιδηροξυλων (Sideroxyleae) και καλλιεργείται στο Μαρόκο.

Το έλαιό (argarn oil) του είναι σπάνιο λόγω της μικρής ποσότητας το οποίο εκχυλίζεται. Αποτελείται από ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, βιταμίνη Ε, φαινόλες και καροτένια./

Χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, στη ζύμωση ψωμιού αλλά και στη παραγωγή καλλυντικών λόγω των αντιγυραντικών ουσιών, που περιέχει. Επαναφέρει σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος ενώ δροσίζει και καταπραΰνει από εκζέματα της ανεμοβλογιάς και άλλων δερματικών παθήσεων.

Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...