Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Πιπέρι μαύρο ( Black pepper essential oil )


Πιπέρι μαύρο ( Black pepper essential oil )

black-pepper-oill1-2ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
Το αιθέριο έλαιο του μαύρου πιπεριού (black pepper essential oil), λαμβάνεται από τους σαρκώδεις καρπούς του Piper nigrum, της οικογένειας των Πιπεροειδών (Piperaceae), προτού φτάσουν σε πλήρη ωρίμανση.

Αυτό το ζεστό και πικάντικο αιθέριο έλαιο βοηθά στην αύξηση ζεστασιάς του σώματος και του μυαλού, ανακουφίζοντας τους πόνους  στους μυς και τις αρθρώσεις, ωθεί το ανοσοποιητικό και πεπτικό σύστημα, βοηθάει στην τόνωση των νεφρών και διασκορπίζει τους μώλωπες από την αύξηση της κυκλοφορίας στο δέρμα. Διαθέτει αναλγητικές, αντισηπτικές, αντισπασμωδικές, αντιτοξικές, αφροδισιακές, εφιδρωτικές, διουρητικές και καθαρτικές ιδιότητες. Επίσης διεγείρει την όρεξη και τονώνει τους μύες του παχέως εντέρου, λειτουργώντας σαν χωνευτικό.

Εκτός από την πιπερίνη, το αιθέριο έλαιο αποτελείται από διάφορα χημικά συστατικά και περιλαμβάνει τερπένιο, πινένιο, καμφένιο, σαμπινένιο και Β-bisabolene.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...