Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Πετίτ γκρέϊν ( Petitgrain essential oil )


Πετίτ γκρέϊν ( Petitgrain essential oil )

petit grainΠετίτ Γκρέϊν Το αιθέριο έλαιο πετίτ γκρέϊν (petitgrain essential oil), προέρχεται από τα φύλλα της νερατζιάς Citrus aurantium της οικογένειας των Ρυτοειδών (Rutaceae).

Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι αφροδισιακό, θρέφει το δέρμα, βελτιώνει τη διάθεση, ανακουφίζει από την κατάθλιψη, το στρες και την ένταση. Είναι κατάλληλο για τη θεραπεία καταστάσεων άγχους, πανικού, υστερίας, χρόνια αϋπνία, ταχυπαλμία.

Τα κύρια συστατικά του είναι η λιναλοόλη (linalool), το λεμονένιο (limonene) και η γερανιόλη (geraniol).

Έχει υπέροχο, γλυκό, ελαφρά λουλουδάτο άρωμα κίτρου και χρησιμοποιείται στη αρωματοθεραπεία, για την ανακούφιση λοιμώξεων του αναπνευστικού, φλεγμονών, εξισορρόπηση του κεντρικού νευρικού συστήματος, για την ανακούφιση από το στρες και ξεκούραστο ύπνο.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...