Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Πατσουλί ( Patchouli essential oil )


Πατσουλί ( Patchouli essential oil )

patsouliΠατσουλί Το αιθέριο έλαιο πατσουλί (patchouli essential oil), προέρχεται από απόσταξη των φύλλων του φυτού Pogostemom cablin της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae).
Παραδοσιακά το πατσουλί έχει χρησιμοποιηθεί και ως φάρμακο για τη θεραπεία φλεγμονών του δέρματος, για την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων, για το άγχος και την κατάθλιψη, ενώ οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες και οι Άραβες πιστεύουν, πως έχει αφροδισιακές ιδιότητες. Έχει επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και βοηθάει στην αναζωογόνηση και ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος ενώ δρα κατά της κυτταρίτιδας. Επίσης είναι αντικαταθλιπτικό, αγχολυτικό και αφροδισιακό.
Δύο σημαντικά συστατικά του αιθέριου ελαίου του είναι το patchoulol και το norpatchoulenol.
Έχει ένα πλούσιο, γήινο, προκλητικό άρωμα με θεραπευτικές και αφροδισιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται και ως ενισχυτικό συστατικό για να αρωματίσει κεριά, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά πλυντηρίου και αποσμητικά χώρου.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...