Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Παλμαρόζα ( Palmarosa essential oil )


Παλμαρόζα ( Palmarosa essential oil )

palmarosa-oilΠαλμαρόζα Το αιθέριο έλαιο της παλμαρόζας (palmarosa essential oil), προέρχεται από απόσταξη των ανθών του φυτού Cymbopogon martinii της οικογένειας των Ποωειδών (Poaceae).

Από παλιά, το αιθέριο έλαιο παλμαρόζας αντιμετώπιζε τα σοβαρά δερματικά προβλήματα. Είναι ρυθμιστικό για οποιονδήποτε τύπο δέρματος διότι ελέγχει την παραγωγή σμήγματος. Παράλληλα ενεργοποιεί την παραγωγή λίπους για αυτό μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη υγρασία σε ένα ξηρό, αφυδατωμένο και γερασμένο δέρμα.

Το αιθέριο έλαιο έχει ένα ευχάριστο, γλυκό, ρόδινο άρωμα με ήπιες τονωτικές ιδιότητες. Έχει πολλές εφαρμογές στη φαρμακοβιομηχανία, στη κοσμετολογία αλλά και του διατροφικού κλάδου. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για μολύνσεις του δέρματος, ακμή, ένταση και στρες, ενυδάτωση και κυτταρική αναγέννηση. Είναι βασικό συστατικό περιποίησης σε λάδια για το πρόσωπο και το σώμα.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...