Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Νιαουλί ( Niaouli essential oil )


Νιαουλί ( Niaouli essential oil )

niaouliΝιαουλί Το αιθέριο έλαιο ναιουλί (niaouli essential oil), προέρχεται από απόσταξη των φύλλων και κλαδιών του φυτού Melaleuca viridiflora, της οικογένειας των Μυρτοειδών (Myrtaceae).
Είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό αιθέριο έλαιο, που δρα ενισχυτικά στο ευρύτερο ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει σε περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων. Θεωρείται ισχυρό αναλγητικό, αντισηπτικό, βακτηριοκτόνο, εντομοκτόνο, αποσυμφορητικό και αποχρεμπτικό έλαιο και το άρωμά του μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωση. Δρα τονωτικά και στο κυκλοφορικό σύστημα
Έχει ένα αναζωογονητικό άρωμα βοτάνου  και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για το βήχα, το κρύωμα, τον πυρετό, τον πονόλαιμο και τα προβλήματα του αναπνευστικού. Χρησιμοποιείται επίσης για μυϊκή χαλάρωση μετά από έντονη άσκηση.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...