Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Νερολί abs ( Neroli abs essential oil )


Νερολί abs ( Neroli abs essential oil )

Νερολί Το αιθέριο έλαιο νερολί (neroli essential oil), προέρχεται από τα άνθη της νερατζιάς Citrus aurantium της οικογένειας των Ρυτοειδών (Rutaceae).

Ο μύθος, λέει ότι το όνομα νερολί προήλθε από την Anna Maria de la Tremoille, πριγκίπισσα της Νερόλα (κοντά στη Ρώμη) και ανήκει στην κατηγορία των ακριβών αιθέριων ελαίων.

Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι αφροδισιακό, θρέφει το δέρμα, βελτιώνει τη διάθεση, ανακουφίζει από την κατάθλιψη, το στρες και την ένταση. Είναι κατάλληλο για τη θεραπεία καταστάσεων άγχους, πανικού, υστερίας, χρόνιας αϋπνίας, ταχυπαλμίας. Επειδή ηρεμεί, λέγεται ότι βοηθάει πολύ στις σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Χρησιμοποιείται επίσης σε πόνους που σχετίζονται με την περίοδο καθώς και σε νευραλγίες. Στα καλλυντικά λέγεται ότι ενυδατώνει και βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος.

Τα κύρια συστατικά του είναι η λιναλοόλη (linalool), το λεμονένιο (limonene) και η γερανιόλη (geraniol).

Έχει υπέροχο, γλυκό, ελαφρά λουλουδάτο άρωμα κίτρου και χρησιμοποιείται στη αρωματοθεραπεία, στην παραγωγή κρεμών και καλλυντικών για το πρόσωπο, για όλους τους τύπους δέρματος ειδικά για την ξηρή, την ευαίσθητη και την ώριμη επιδερμίδα, για ρυτίδες.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...