Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Μύρρο ( Myrrh resinoid essential oil )


Μύρρο ( Myrrh resinoid essential oil )

myrrhresinoid-250x250Μύρο το αιθέριο έλαιο του μύρου (myrrh resinoid essential oil), λαμβάνεται από την απόσταξη της ρητίνης του Commiphora myrrha της οικογένειας Burseraceae.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των μυκητιάσεων των ποδιών. Έχει αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη, αποχρεμπτική δράση και ενδείκνυται για τη θεραπεία του χρόνιου έλκους του στομάχου. Χρησιμοποιείται σε καταστάσεις κρυολογήματος και καταρροής, πονόλαιμου και βήχα. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της ουλίτιδας και της στοματίτιδας. Είναι κατάλληλο για επιδερμίδες γερασμένες, ρυτιδιασμένες, ξηρές και αφυδατωμένες. Έχει ακόμα αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.

Λόγω του βαθειά  γλυκόπικρου αρώματος εξισορροπεί, βοηθά στο διαλογισμό και εξαγνίζει. Μπορεί να αρωματίσει το χώρο σας ή να χρησιμοποιηθεί σε λάδι σώματος. Συχνά συστήνεται για προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, ενώ είναι εξαιρετικό για την περιποίηση του σκασμένου δέρματος, εκζεμάτων, ρυτίδων και γερασμένης επιδερμίδας.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...