Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Μοσχοκάρυδο ( Nutmeg essential oil )


Μοσχοκάρυδο ( Nutmeg essential oil )

nutmegΜοσχοκάρυδο Το αιθέριο έλαιο του μοσχοκάρυδου (nutmeg essential oil), προέρχεται από απόσταξη των σπόρων του Myristica fragrans της οικογένειας των Μυριστικοειδών (Myristicaceae).

Αιθέριο έλαιο που τονώνει την σωματική και πνευματική ενέργεια, την κυκλοφορία του αίματος, είναι εμμηναγωγό και επηρεάζει θετικά το πεπτικό σύστημα ανοίγοντας την όρεξη. Το αιθέριο έλαιο μοσχοκάρυδο λέγεται ότι έχει ενέργεια μαγική. Χρησιμοποιείται σε εργασίες προσέλκυσης χρήματος. Θεωρείτε επίσης χρήσιμα στην αντιμετώπιση των ρευματικών πόνων, των κολικών του νεφρού και της πέτρας της χολής αλλά και για την τόνωση του νευρικού συστήματος, καθώς και για την ανακούφιση από χρόνια κόπωση.

Έχει έντονο άρωμα μπαχαρικού και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για ζέσταμα και ανακούφιση των μυών, για ενδυνάμωση και διέγερση του νου, ως αφροδισιακό, ως βοηθητικό του κυκλοφορικού και της καρδιάς. Χρησιμοποιείται ακόμα στην αρωματοποιία, στη σαπωνοποιία και ως καρύκευμα. Οι αλοιφές που φτιάχνονται από το μοσχοκάρυδο θεωρείται ότι έχουν αναλγητικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
Εκτύπωση

" Η εταιρεία μας απευθύνεται κυρίως στο χονδρεμπόριο, στούς συσκευαστές, στους μεταποιητές, στην βιομηχανία τροφίμων και ασφαλώς στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα "...