Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Μέντα ( Peppermint essential oil )


Μέντα ( Peppermint essential oil )

peppermintΜέντα Το αιθέριο έλαιο της μέντας (peppermint essential oil), προέρχεται από απόσταξη των φύλλων και των ανθών του φυτού Mentha piperita της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae).

Έχει αναζωογονητικές, τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και καταπραΰνει το αναπνευστικό σύστημα. Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο, το πονόδοντο, τους γυναικολογικούς πόνους, τα κρυολογήματα και τα τσιμπήματα εντόμων.

Τα κυριότερα συστατικά της είναι η μενθόλη, το λεμονένιο και η μενθόνη.

Το άρωμα της είναι φρέσκο και δροσερό και χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία για άτονα και θαμπά δέρματα και σε προϊόντα για τη διατήρηση φρέσκιας αναπνοής. Είναι κατάλληλο στην αρωματοθεραπεία για αδυναμία, λήθαργο, ναυτία, πυρετό, πονοκέφαλο, βελτίωση της αναπνοής και αύξηση πνευματικής διαύγειας και μνήμης.

Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...