Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Έπειτα από 26 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, οι δύο συνέταιροι Αλεξόπουλος Αλέξανδρος και Αποστολόπουλος Δημήτριος αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν δημιουργηθεί δύο εταιρείες στις οποίες έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε από τις 27/08/2018.

Tettix Α.Ε.Β.Ε.
(ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
www.tettixsa.com
2102475403


ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΕ
(ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
www.alexopoulosbaharika.gr
2105582087

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα συνεργασία μας.

 
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:   Αρχική σελίδα > ΠΡΟΪΟΝΤΑ > Αιθέρια έλαια ( Essential oils ) > Μέλισσα ( Indian melissa essential oil )


Μέλισσα ( Indian melissa essential oil )

melissaΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ
Το αιθέριο έλαιο του μελισσόχορτου (India Melissa essential oil) λαμβάνεται με απόσταξη των φύλλων του φυτού Melissa officinale της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae).

Ονομάστηκε και «ελιξίριο της ζωής» την ρωμαϊκή εποχή από τον γιατρό Αβικένα.

Η χρήση του συνδέθηκε με νευρικές διαταραχές, την καρδιά και τα συναισθήματα. Παρέχει ισχυρή αντιϊική προστασία και μπορεί να ανακουφίσει από πονοκεφάλους. Θεωρείται χρήσιμο σε προβλήματα που σχετίζονται με την έμμηνο ρήση, τον πόνο και την υπερβολική κόπωση και αντιμετωπίζει την κατάθλιψη μετά την εμμηνόπαυση. Ακόμα προωθεί τον ύπνο, χαλαρώνει το σώμα και ανακουφίζει σημαντικά το αναπνευστικό σύστημα και τις μυϊκές κράμπες.

Το αιθέριο έλαιο περιέχει τερπένια, φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα, που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση του έρπητα.
Έχει ένα απαλό και ζεστό άρωμα, με μια νότα μελιού. Είναι ιδιαίτερα σπάνιο και συνήθως απαντάται σε μορφή μείγματος με άλλα ομοειδή στις ιδιότητες έλαια.
Εκτύπωση

" Μήν ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και προσφορές για τα προϊόντα μας "...